SHERBIMET TONA TE MREKULLUESHME

Zona e argetimit

Ejani ne City Park per te kaluar momente te mrekullueshme me sherbimet tona te larmishme dhe ofertat pafund. Zona te ndryshme argetimi per te gjithe grupmoshat.

LEXO ME SHUME

Zona Fashion

Te gjithe te dashuruarit pas modes ne City park gjejne ate qe kerkojne. Zbuloni risite e reja dhe koleksionet e fundit te brand-eve me cool te momentit.

Lexo me shume

Zona Food-Court & Bars

Kaloni momente te mrekullueshme ne ambientet e bareve dhe restoranteve tona me stil dhe specialitete te tyre duke ju ofruar maksimumin e sherbimit.

LEXO ME SHUME

PROMOCIONET & EVENTET PER TU MOS HUMBUR SOT

Hapja e madhe

Aquapark-u me i madh ne Shqiperi

Prenotoni online cadren tuaj

LAJMET E FUNDIT CFARE KA TE RE NE CITY PARK

PARTNERET TANE IDETE KTHEHEN NE REALITET