Shorteu Rikiro në Citypark!

Shorteu Rikiro në Citypark!

Bëhu pjesë e lojës në çdo blerje deri në datën 16 Qershor, në Rikiro Citypark dhe mund te bëhesh ti fituesi i një: ►Tavoline bilardoje, ►Rrëshkitëseje indoor, ►Makine me pedale, ►Makine lëvizëse me bateri, ►Hooverboardi, e shumë të tjera. Vetëm në Rikiro Citypark!

Leave a Reply

Your email address will not be published.