Aquapark Së shpejti në Citypark!

Aquapark Së shpejti në Citypark!

I vetmi Aqua park në Shqipëri, Kosovë. I shtrirë në 20000 m2, një vend fantastik për të gjithë familjen. Një univers fantazie dhe aventure. Adrenalinë, sensacion, shpërthim emocionesh dhe një eksperiencë unike. Aquapark mendohet të mirëpresë në sezon 150000 vizitorë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.