Sky Life

 • Electronics ka krijuar reputacion si nje nga lideret ne fushen e elektronikes ne tregun shqipetar.
  Dyqanet tona ofrojne nje game te gjere produktesh qe garantojne cilesine e firmave me te njohura dhe cmime konkuruese.
  Prioriteti jone qendron ne prezantueshmerine e larte dhe ne ofrimin e sherbimit dhe produkteve cilesore ndaj klientit.
  Keto karakteristika kane perforcuar emrin e kompanise tone ne tregun shqipetare gjate viteve te fundit.
 • Produkte :
 • Kompjuter
  Smartphone
  Aksesore
  Telefona
  Memorje