Rreth Nesh

Destinacioni lider për shopping dhe për të kaluar kohën e lirë, inovativ dhe dinamik, Citypark është qyteti magjik, i krijuar për t’i gëzuar të gjithë. Citypark ju ofron brandet më të sukseshme në treg dhe firmat më prestigjoze të cilat shquhen për cilësinë dhe mjeshtërinë e krijimit të produkteve që ata përmbajnë. Por pa lenë pa përmendur hapësirat e mëdha të cilat Citypark i ka përkushtuar argëtimit të çdo klienti. Parimi ynë kryesor është që klientët tanë të mbeten të kënaqur nga shërbimet që ne u ofrojmë dhe të lejmë përshtypje sa më të mira që të kemi kënaqësinë e një vizite të dytë.