adidas / Reebok

Kjo kompani e ka filluar aktivitetin e saj qe ne Maj te vitit 2004 (e regjistruar ne ate kohe si Albansport sh.p.k),si perfaqesues zyrtar, fillimisht vetem i markes sportive adidas dhe me vone ne vitin 2006 edhe i markes tjeter te njohur sportive, Reebok .

Fillimisht kompania perfaqesohej vetem nga nje pike shitje ne qender te Tiranes dhe sot ajo kryen aktivitetin e saj pothuajse ne te gjithe territorin Shqiptar.

BalkanSport Sh.p.k operon ne tregun Shqipetar si shites me shumice dhe shites me pakice.
Qe nga viti 2012 adidas & Reebok ka mbrojtur marken ne doganen Shqipetare dhe kompania BalkanSport Sh.p.k eshte i vetmi importues legjitim i ketyre dy markave per territorin Shqipetar.