Yasemin AKAT

Yasemin AKAT, është themeluar në 2003 si një njësi dizanji. Duke marrë emrin e vet nga dizanjerat e saj qendrore, marka ka aktivitete në eksport dhe ruajtjen pakicë. Marka tregtare ka prezantuatr produktet e saj për vlerësimin e konsumatorit në 20 shtete, në më shumë se 180 dyqane të hapura deri më 2011 me anë të panaireve që ka marrë pjesë. Yasemin AKAT ka arritur në 18 pikë të shitjes në të gjithë Turqinë. Cilesia , si parim kryesor në prodhim dhe shërbim, Yasemin AKAT ka mbajtur aktivitetin e saj që nga viti 2006 si markë e regjistruar e Modakat Tekstil Sanayi Ticaret ve Ltd.