Enrico Marinelli

Linja të reja, copa të rehatshme te cilësisë më të lartë, atraktive, dizanje plot ngjyra të kombinuara me modës më të fundit dhe stilet e fundit. Enrico Marinelli ndihmon për të mbajtur ekuilibrin mes punës dhe kohës së lirë.