Societa

  • Societa ‘
  • Ne krijuam mbledhjen tonë të parë në vitin 1993 e cila ndodhet në Bolonjë – Italy. E quajtem atë SOCIETA ‘që do të thotë “Shoqëria”, duke përfshirë të gjitha elementet social brenda; njerëz, menyra e jeteses , dhe zgjedhjet.
  • Koleksionet Societa’ jane te dizenjuara per ato femra te cilat preferojne majat , dhe japin imazhin e femres e cila eshte e kompletuar .
  • Marka është e karakterizuar nga nje risi e vazhdueshme; cilësia është prioriteti i saj kryesor. Societa’ eshte e famshme per faktin se perdoren pelhura te cilesise se larte italiane dhe shoqerohen me kristale swarovski si tek veshjet ashtu dhe tek aksesoret si canta apo kepuce . Kete detaj Societa e ka menduar per te treguar vendosmeri dhe origjinalitet per te dhene absolutisht me te miren per klientet tane .
  • Societa ‘kanë qenë mese të suksesshëm duke arritur te hape 23 dyqane në disa shtete te botës.