Sergio Paganelli

  • Biznesi i familjes Sergio Paganelli u themelua ne vitin 1979 ne Itali dhe u ekspozua per cilesi te jashtezakonshme, stil elegant dhe shije te lehte klasike.Koleksioni i kepucëve kombinon zejtarin tradicionale dhe teknologjin moderne.Cilesi me e larte e lekures punohet me mjeshteri nga duart e zejtareve me te vjeter. Fale stilit te tyre te rafinuar , do tju ofrojn confordin pergjatë rrugetimittuaj…..
    SERGIO PAGANELLI
    THE HAND MADE