GUESS

Ne GUESS, ne jemi të përkushtuar për të qenë një grup lider në industrinë e modës.

Ne ofrojme produkte dhe shërbime të cilësisë dhe integritetit në përputhje me markë tonë dhe imazhin tonë pa kompromis.

Ne jemi të angazhuar për të dëgjuar dhe duke iu përgjigjur nevojave të konsumatorëve, bashkëpunëtorët dhe partnerët tanë të biznesit, dhe për të nderuar vlerat e tyre individuale.

Ne jemi të përkushtuar për pasurim personal dhe profesional përmes një mjedis të komunikimit të hapur, puna ekipore, besim dhe respekt.

Ne vazhdojmë te japim mbrapsht përsëri në komunitet, per të mbështetur njerëzimin, dhe mbrojtjen e mjedisit, si pjesë e përgjegjësive tona.

Ne mbetemi të angazhuar për një shpirt sipërmarrës që nxit rritjen e kompanisë sonë dhe rrit vlerën e aksionarëve.

Përmes udhëheqjes parimore, ne përqafojmë diversitetin, dhe kultivojmë forcë, krenari dhe pasion për të lidhur jetën tonë personale me jetën tonë profesionale.