WORLDFLEX

Idea jone sot eshte duke filluar nga materialet me cilesi te shendetshme nga metoda te prodhimit te nivelit te larte,te njohjes se anatomise dhe fiziologjise njerezore.
Nje gjume i embel dhe i shendetshem eshte vetem me dyshekun.
Prodhimet Worldflex jane rezultat i nje eksperience te gjate ,te bazuar ne cilesi dhe garanci.
Nje pushim i shendetshem eshte rezultat i kombinimit te tre komponenteve :Dyshekut,jastekut dhe krevatit
Worldflex realizon cdo permase .
Per te gjitha produktet WORLDFLEX transporti eshte FALAS.

Produktet :
Dyshek,
Krevate,
Jastek,
Jorgane,
Cercafe, si dhe mjaft aksesore per shtepite tuaja.