English Home

English Home, ka ofruar trendet elegante sezonale për shtëpitë tuaja, shkon përtej stilin klasik angleze, dhe sjellë një atmosferë të qetë, të rehatshme dhe komode në hapësirat tuaja të jetesës me të dhënat e vendit. Nga dhomat e gjumit tuaj deri tek tualeti, nga dhoma e ndenjes tek kuzhina dhe gjithashtu tek dhoma e fëmijëve , ne ofrojmë të gjitha produktet e tekstilit në shtëpi dhe dekoret për t’ju ndihmuar të krijoni shtëpinë tuaj te ëndërrave.