Authentic Style

Authentic Style u themelua në vitin 1991 dhe ka qenë një biznes të suksesshëm familjar që nga atëherë. Bazuar në Marktbreit, shumë afër Würzburg, kompania jonë e modës vazhdon të prodhojë modës për të rinjtë. Kompania tani është duke u menaxhuar nga brezi i dytë i familjes që ka themeluar atë. biznesit B2B autentike Style ka vazhduar të rritet me kalimin e viteve, dhe depot tona fillimisht të vogla janë rritur në më të madhe depo të drejtpërdrejtë të Evropës i ri modës, me një sipërfaqe prej 30.000 metra katrore. Rreth 4,000 stilet prodhohen çdo vit në Lindjen e Largët, dhe urdhërat e pikut janë prodhuar edhe në Evropë sipas standardeve strikte të cilësisë. Që nga viti 2011, kompania gjithashtu ka hyrë me sukses në fushën e biznesit B2C.

Gjatë viteve, ne kemi zhvilluar koncepte të ndryshme që e bëjnë të mundur për ne për të furnizuar të dy më të mëdha shitësit veshje Gjermanisë dhe shitësit të vogla. Parimi multi-label luan një rol parësor këtu; ne ofrojmë etiketa të ndryshme me koleksione që kanë edhe gjerësinë dhe thellësinë, si dhe pa çmim-vendosjen. Në këtë mënyrë, kompania ka zhvilluar në një grup modës moderne.