Lond

Eshte dyqani me I ri ne Shqiperi . Ka disa pika shitjesh ne disa shtete te botes . Ato qe ata ofrojne jane veshjet klasike per raste te vecanta ku cdo veshje duhet domosdoshmerishte te jete e persosur ne cdo aspekt . Dhe kete persosmeri ua fal Lond !