United Colors of Benetton

United Colors of Benetton është një markë e veshjeve të njohur në mbarë botën për ngjyrat e saj, ekspertizë trikotazh dhe angazhim social. Një përzierje e stilit italian dhe hulumtimeve globale, United Colors of Benetton pjese e koleksioneve të pranishëm në trend, veshjet e cilësisë maksimale , në lidhje me mjedisin dhe me qëllim të krijimit të një të ardhme të ndritshme për të gjithë njerëzit.