Chicco

Ka qenë gjithmonë misioni i Chicco qetë beje fëmijët e lumtur duke I ndihmuar mamate dhe baballarët në rrugën e rritjes se femijeve te tyre , duke ofruar zgjidhje të sigurte , i projektuar posaçërisht për të përmbushur nevojat e ndryshme të fëmijëve që nga lindja. Për shkak se lumturia është një udhëtim që fillon nga e vogla.