FABI SHOES

  • Fabi Man
  • Këpucë për burrat elegante , linjat e matura dhe materialet ultra te perbera nga : lëkurë kanguri, lëkurë dhie, lëkurë dreri, lëkurë viçi, lëkurë kamoshi dhe lesh kashmiri. Kujdesi i përpiktë i jepet aspekteve të ndërtimit për këpucëve te  këtyre njerëzve të tillë.  Çdo këpucë Fabi është përcaktuar nga dinamike, stili i pasionuar dhe respekti për traditën e këpucëve  italiane.
  • Fabi Woman
  • Stili është themelor, linjat janë të pastra dhe të mprehta për këpucët lëkure , dhe çantat .
  • Shprehja e pastër sensuale çiftëzohet me elegance.Thjeshtesia eshte karakteristika e këpucëve të grave elegante dhe çizmeve . Tek format kryesisht eshte përfshirë këpucë pompë, këpucë Chanel stilit dhe sandale pykë.
  • Stili i grave Fabi plotësohet nga çanta lëkure dhe përzgjedhjeve të gjerë të aksesorëve të lëkurës që përputhin stilin dhe ngjyrave te këpucëve.
  • Kombinimi i ngjyrave ngjall ngrohtësi , atmosferë të thjeshte, duke e çuar në natyrë mendje në gjithë lavdinë e saj.