Buffalo

  • Buffalo është një markë për këpucë e saj, në pronësi nga bualli çizme GmbH. Selia e saj janë në Hochheim am Main, Gjermani. Fama e Buffalo është rritur në mënyrë të konsiderueshme me popullaritet, sidomos në Evropë, nga këpucët e saj platformë nga mesi i viteve 1990 me fillim të viteve 2000. Platforma Modeli 10-centimetër është bërë e famshme nga grupi britanik vajzë Spice Girls. gjithashtu erdhi me një platformë të 20-centimetër. Buffalo prodhon këpucë e grave, këpucë për burra si veshje e këpucë, çizme perëndimore dhe biker, këpucë me rrota, takë të lartë, pompa, sandale, çizme që shkon dëri gjunjtë, flip-flops, dhe këpucë të tjera.