Samsonite

  • Themeluar në vitin 1910, Samsonite është markë kryesor në botë valixhe me një trashëgimi të pasur të krijimit të zgjidhjeve trendsetting udhëtimit. I njohur për kërkime përparim, zhvillim dhe angazhimin e saj për risi, Samsonite ka çimentuar rëndësinë e saj me një numër të firsts industrisë, duke përfshirë përdorimin e materialit revolucionare Curv®.
  • Samsonite caters për të gjithë duke ofruar një spektër të gjerë të udhëtimit, të biznesit, fëmijët, rastësor dhe aksesore personal produkteve. Gjithmonë në kërkim përpara, Samsonite ndihmon udhëtarët globale udhëtimin më tej, me produkte gjithnjë të lehta dhe të forta.
  • Me Samsonite nga ana juaj, asgjë nuk duhet t’ju ndalojë nga ndjekja fatet, zbuluar horizonte të reja dhe të eksploruar botën përtej imagjinatës tuaj.