Oliver Weber

  • Oliver Weber u formua në vitin 1994 në Mils, në zemër të Austrisë, shtëpisë padiskutueshme të kristaleve më të famshme të prera. Marka merr emrin e vet nga një prej dy themeluesve të saj. Të dy themeluesit, para vitit 1994, kishte punuar për vite në pozita drejtuese për kompaninë prestigjioze, Swarovski. Kompania, Westa, pra bashkon natyrën e çmuar të lëndës së parë me ekspertizë të konsoliduar nga themeluesit në të kaluarën me Swarovski.
  • Bizhuteritë Oliver Weber janë bërë vetëm me përdorimin e “Kristal nga Swarovski®”, cilësisë kristale më të larta në treg. Çdo gur i çmuar është studiuar me saktësi ekstreme dhe të gjitha Kristal janë të vendosur me dorë me kujdesin më të madh. Koleksionet Oliver Weber festuar krijimtarinë pafund të Kristal nga Swarovski, përzierjen me kombinimet magjike e dritave dhe ngjyrave.
  • Që nga fillimi, sfida e markës Oliver Weber ishte për të zhvilluar një koleksion të bizhuteri e cila do t’i jepte një hov të krijimtarisë në tregun e bizhuteri kristal. Falë Oliver Weber, kufijtë midis modës dhe bizhuteri janë thyer dhe bizhuteritë bërë pjesë e veshjes, duke përfunduar veshjet dhe që përcakton një stil shumë të saktë: luksoze të arritshme të cilat mund të jenë përshtatur për rastet më të ndryshme dhe shijet.