Altinbas

  • Marka Altinbas u themelua në vitin 1950 nga familja Altinbas. Në fillim merrej me sarafstvo – shkëmbimin e arit. Zëvendësimi bizhuteri e tyre të vjetër për monedha ari 22 karat apo rrathë të endura me dorë nga fije të artë – fije belezik. Kjo është një nga zanatet më të vjetra të Turqisë. Altinbas përkthyer do të thotë kokë, kulmin, emri më i lartë point.The i markës parashikon suksesin e saj globale në çdo gjë që merret with.In vetëm një dekadë markë arriti të bëhet kompani që mbajnë. Ajo zotëron mbi 30 kompani që punojnë në fushën e energjisë, financave, bizhuteri, vaj, transportit dhe sektorët e ndërtimit në të gjithë Turqinë dhe jashtë vendit. Altinbas në në tregun bullgar që nga viti 2000. dyqanet markë e korporatave janë të vendosura vetëm në më të mëdha dhe më luksoze qendra tregtare. Markë ka 5 dyqane conseptual – 4 në Sofje City – Central Department Store, Qendra e Qytetit Sofje, Mall e Sofjes dhe Bullgarisë Mall dhe 1 në Sunny Beach – Royal Beach Mall. dyqane Altinbas kanë një dizajn unik, në përputhje me trendet globale në industrinë e mobiljeve diamanti. Në vitin 2007 shop Altinbas në City Center Sofje u zgjodh për dyqan standard në Evropë. Si Altinbas qëllimi ynë është që të përmbahen vlerave të korporatave, të mbështesë themeluar identitetin tonë kryesor markë dhe tonë dizajn bizhuteri ari dhe diamanti, produktet, me shërbimin e konsumatorëve të cilësisë dhe të burimeve njerëzore me një identitet markë globale nëpërmjet dyqanet zinxhir.
  • Misioni ynë është që të bëhet pioniere Altinbas në risi dhe trendet e reja në industrinë e bizhuteri ofruar wasy preferuar e blerjeve dhe për të ruajtur shërbim me cilësi të lartë dhe të ourwide rrjetin e dyqaneve conseptual në mbarë botën.
  • 92% e konsumatorëve të konsiderojnë Altinbas si një udhëheqës në bizhuteri e prodhimit. Altinbas zotëron 88% të tregut në Turqi dhe 33% e tregjeve botërore në fabrikimin dhe tregtimin e bizhuteri diamanti. Markë është pronar i fabrikës më të madhe për prodhimin e arit me kapacitet prej 20 ton. Eksporton produktet e saj në 40 vende dhe ka mbi 110 dyqane conseptial në SHBA, Australi, Rusi, Gjermani, Angli, Spanjë, Rumani, Maqedoni dhe Bullgari.
  • Pavarësisht nga stanjacioni kushtet e tregut në vitin 2010 të ketë një rritje prej 30%. Altinbas është një nga zinxhirët më të mëdha në botë. Si investitori i parë që futi një sistem ekskluzivitet në industrinë e bizhuteri Altinbas ndihmuar përfaqësuesit e tij me financimin, reklama, marketing, konsultuar dhe projekte të tjera. Kjo kërkesë ofron të gjitha avantazhet e të qënit një nga dyqanet me urdhër dhe normat standarde.

Koleksionet Altinbas janë krijuar nga një ekip i designers që ndjekin trendet globale dhe risi, interpretimin dhe kombinuar ato me linjë historike dhe estetike sipas kuptimit universal. Altinbas është markë e fortë, duke ofruar koleksionet për secilin grup të përdoruesit.