Verde Watches

Verde Watches është themeluar dhe ka filluar aktivitetin e saj në nëntor të vitit 1994, të zhvilluara në fushën e veprimtarisë tregtare të njohur shikon brands.It është kompania e parë private të këtij lloji në vendin tonë, duke qenë unik për kohën kur filloi veprimtarinë e saj, mbetur edhe sot lider i padiskutueshëm në këtë çelës sector.The kryesor i suksesit është i bazuar në një portofol të markave të modës, si dhe traditën që përfaqëson vendin. Cilësia e pozitës pikat e shitjes të cilat janë në vendet më të frekuentuara Tirana.Our Kompania ka përfaqësues për Longines, Rado, Tissot, Festina, GC, Jacques Lemans, Breil, Sektori (watches tradita) dhe Versace, Guess, Calvin Klein, Esprit , P.Cardin, H.Boss, Just Cavalli (watches modës).