L’OCCITANE

  • Krenohet me aftesinё pёr tё krijuar produkte risi unike tё llojit tё vet. Produktet e bukurisё L’OCCITANE janё njё art de vivre dedikuar bukurisё tuaj. Natyra dhe shkenca vijnё pranё njёra-tjetrёs, duke eksploruarparimet e phytotherapisё (trajtimit nёpёrmjet bimёve) dhe aromatherapisё (trajtimitnёpёrmjet aromave). L’Occitane krijon formulat e pasura me pёrbёrёs aktivё natyralё dhe vajra esenciale organike, tё ҫertifikuara me patenta dhe gjithmonё me origjinё tё diktueshme. Tё gjitha produktet tona janё tё testuara dermatologjikisht dhe krejtёsisht tё padёmshme pёr lёkurёn.

    Ajo qё nё fillesat e veta s’ishte veҫse njё kompani prodhuese e shampove me vajra esenciale, tashme L’Occitan ёshtё lider nё produktet pёr pёrkujdesjen e lёkurёs dhe trupit, fragrancave, kujdesit pёr flokёt, make-up, produkte pёr meshkujt, sapunё si edhe njё koleksion i pasur me produkte tё mrekullueshme pёr shtёpinё tuaj.

  • Tё gjitha produktet dhe dyqanet L’Occitanejanё njё pasqyrё e vlerave thelbesoretё kompanisё tё tilla si: origjinaliteti, thjeshtёsia, kёnaqёsia e shqisave, dhe pa harruar respektin pёr njerёzit dhe planetin ku jetojmё. Po aq thelbёsore pёr filozofinё e Baussan janё rrёfenjat e vёrteta dhe kuptimplota tё produkteve L’Occitane. Mbrujtur me traditёn e pasur Provencale, L’Occitane pёrfaqёson trashёgiminё e kёtij rajoni sa tё thjeshtё dhe drithёrues e plot jetё, duke i ngritur kult kulturёs sё banorёve tё atjeshёm.

    L’Occitane i ёshtё dedikuar tёrёsisht arritjes sociale manifestuar nё L’OCCITANE FOUNDATION. FOUNDACIONI L’OCCITANEka pёr qёllim t’i vijё nё ndihmё “mungesёs sё dёgjimit” si brenda dhe jashtё Francёs, tё mbrojё njohuritё e natyrёs nё rajonin e Provencёs, si dhe tё nxisё zhvillimin ekonomik tё grave nё shoqёritё nё zhvillim siҫ ёshtё dhe Burkina Faso.