Us Polo

  • Sporti i Us Polo është një sport ekip ndryshe nga ndonjë tjetër që tregon lidhjen e fuqishme midis lojtarit dhe partnerin e tyre kuajve. Një nga më të vjetra sportet ekipore, çdo lojë është një shfaqje gjallerore me kuaj, atletizem dhe kontrollin. Shtetet e Bashkuara Polo Association® është organi zyrtar qeverisës i sportit të Polo në Shtetet e Bashkuara. E themeluar në vitin 1890, një USPA promovon lojën e vaterpolo dhe koordinon aktivitetet e Klubeve të saj anëtare dhe lojtarë të regjistruar. Sporti i polo frymëzon një mënyrë e jetës e karakterizuar jo vetëm nga lojtarët e saj konkurruese, por edhe nga stili klasik, me cilësi të lartë të veshjeve që ata veshin. Së SHBA Polo Assn. Marka flet për atë që është e vërtetë në lidhje me sportin, nderon traditën e vaterpolo dhe nxit një mjedis gjithëpërfshirës, ku të gjithë janë të ftuar që të jetë pjesë e këtij sporti të jashtëzakonshme.