Mici’s

Markë e parë shqiptare që është shitur në mbarë botën me projektimin e këpucëve italiane lëkurë. Ne erdhem në Tiranë me të njëjtat këpucë të cilësisë se larte  që ne prodhimin dhe eksportin në dyqanet më të mira në Evropë. Këpucët tona classic dhe casual janë të njëjta që ne prodhojmë për markat më të njohura si Lumberjack, Zara, Andre, Eram, Primadonna, Zalando, Proximo etj Ne ofrojmë modelet më trendi në Evropë me çmime të përshtatura për tregun shqiptar.