Sarar

Duke luajtur një rol të rëndësishëm në tekstile të Turqisë dhe sektorët gati-te-vesh veshje, ka filluar aktivitetet e saj tregtare në vitin 1944. Kompania, e cila ka themelet e saj në seminar rrobaqepesit modeste Abdurrahman Sarar në Eskisehir, sot operon në 51 vende të ndryshme në të gjithë 5 kontinente .

HISTORIA

Abdurrahman Sarar vendosur entuziazëm jashtë për të krijuar një markë e jetëgjatësisë në vitin 1930. Dhe në udhëtimin e tij nëpër botën e modës, Abdurrahman Sarar, së bashku me 2 dhe gjenerata e 3 e familjes Sarar pas tij, të vendosur për të kthyer krejt në një nga emrat e parë që vjen në mendje të gjithë botën, kur është fjala për të modës. Abdurrahman Sarar e markës Sarar, shpejt e kuptuan këtë ëndërr, dhe u bë një udhëheqës gati-te-vesh markave të Turqisë.Evolucioni i zonës 120.000 m2 e prodhimit të fabrikës së tij të madhe nuk ka ndryshuar të kuptuarit tradicional të kualitetit Cemalettin, Celaleddin dhe Sabahatin vëllezërve të trashëguar nga babai i tyre. Gözde, Emre dhe Emir SARAR, përfaqëson gjeneratën e tretë, të vazhdojë për të theksuar kuptimin tradicional të cilësisë.