Evente

Qyteti magjik mirëpret të gjithë fëmijët këtë fundjavë në Citypark  për argëtime , lojra të ndryshme , maskotë dhe shumë dhurata për konkurrentët tanë!

Ju ftojmë të gjithë ju që të bashkoheni me ne në këtë fundjavë argëtuese si kurrë më parë.

qyteti-magjik-cover