Rreth Nesh

CITY PARK HISTORIA JONE E SUKSESIT

Adresa:

Autostrada Tr – Dr, Km 12 Tirana, Albania

Orari:

Cdo dite, 09:00 deri 21:00

Kontakt:

+355 69 403 1484; info@cityparkalbania.com

Vendodhja e Citypark, i pozicionuar në Perëndim të Tiranës, me akses në autostradën më të rrahur në Shqipëri, Tiranë – Durrës, i jep mundësi ti shërbehet një zone primare prej 1.4 milion banorësh me një shpenzim mesatar për familje 600 Euro/muaj. Si zonë sekondare, Citypark mbulon rreth 639000 banorë, me nje shpenzim mesatar mujor prej 540 Euro në muaj. Zona primare dhe zona sekondare që mbulon Citypark, është rreth 62% e popullsisë së Shqipërisë, dhe familjet kanë shpenzim mesatar mujor rreth 30% më shumë se zonat e tjera.

Pozicioni i Citypark është pika e parë e kontaktit dhe më e aksesueshmja për banorët e Kosovës ashtu si dhe Jugun e Shqipërisë* duke e kthyer zonën e mbulimit, e konsideruar terciale, ne 2.1 milion banor.
Citypark si qëndër tregtare ka një sipërfaqe 55000 m2, me një hapsirë dhënië për qera 26000 m2 dhe me 2000 vënde parkimi, duke u renditur nga të parat në kapacitet.

Citypark është qëndra e vetme tregtare, e vendosur brenda një kompleksi prej 182000 m2, ku merr sinergji me qëndra të tjera atraktive, si Autocity, showroom më i madh i makinave në Shqipëri, prej x m2 ashtu si dhe Business Office Park prej x m2.

Citypark synon të vijë si një vend i preferuar për Miqtë e tij, duke qënë një destinacion gjithëpërfshirës dhe fantastik per argëtim, ushqim dhe shopping.
Citypark do të ofrojë shumëllojshmëri, cilësi dhe perfomancë duke u fokusuar në eksperienca mbreslënëse dhe kënaqesine e Miqve te tij.

TESTIMONIALS WE MAKE OUR VISITORS HAPPY

Mia Walker

Student

Sed nec blandit nibh. Pellentesque commodo suscipit gravida. Sed sit amet ex sed mi dignissim elementum in ut quam. Vivamus laoreet non mauris eget mattis mauris eget mattis. Sed sit amet ex sed mi dignissim elementum in ut quam. Vivamus laoreet non mauris eget mattis mauris eget mattis.

Grace Hall

Designer

Sed nec blandit nibh. Pellentesque commodo suscipit gravida. Sed sit amet ex sed mi dignissim elementum in ut quam. Vivamus laoreet non mauris eget mattis mauris eget mattis. Sed sit amet ex sed mi dignissim elementum in ut quam. Vivamus laoreet non mauris eget mattis mauris eget mattis.

Hannah Jones

Manager

Sed nec blandit nibh. Pellentesque commodo suscipit gravida. Sed sit amet ex sed mi dignissim elementum in ut quam. Vivamus laoreet non mauris eget mattis mauris eget mattis. Sed sit amet ex sed mi dignissim elementum in ut quam. Vivamus laoreet non mauris eget mattis mauris eget mattis.

Katie Davis

Creative Director

Sed nec blandit nibh. Pellentesque commodo suscipit gravida. Sed sit amet ex sed mi dignissim elementum in ut quam. Vivamus laoreet non mauris eget mattis mauris eget mattis. Sed sit amet ex sed mi dignissim elementum in ut quam. Vivamus laoreet non mauris eget mattis mauris eget mattis.

DISA STATISTIKA PSE NJERZIT ZGJEDHIN QENDREN TONE

80%Fun, Happiness, Emotions
98%Food & Drinks for everyone
80%Shopping & Discounts
100%Entertainment facilities
84%Family weekend