KALONI BUKUR NE ZONEN TONE TE ARGETIMIT

Aquapark

Aquapark, aventurë, adrenalinë dhe argëtim pa fund. Relax në ambjentet e bareve dhe restorantëve tropikal. Cdo gjë në sherbimin tuaj.

ORARI

Cdo dite, nga 09:00 deri 21:00

KONTAKT

069 403 1484

CMIMI

0-2 vjec: FALAS
2-12 vjec: 1000L (Dite Jave)
2-12 vjec: 1200L (Fundjave)
12 e lart: 1300L
Te rritur: 1500L

Playground per femijet

Cartoonland Kids, është vendi ku fëmijët janë të lirë në planetin e tyre. Është lehtësisht i identifikueshëm dhe magjepsës sapo futesh në ambjentet e saj.

ORARI

Cdo dite, nga 10:00 deri 21:00

KONTAKT

069 776 1403

CMIMI

Falas per femijet nen 12 vjec

Piste Patinazhi

Freski dhe argëtim pa fund në Pistën e Patianzhit në Citypark. Tani mund ta provoni kur të dëshironi, dimër e verë në Ice Skating.

ORARI

Cdo dite, nga 10:00 deri 21:00

KONTAKT

069 403 1484

CMIMI

Vetëm 300 lek  dhe qëndroni sa të doni