Category: Uncategorized

Big Market hap hipermarketin më të madh në vend , ne Citypark
Post

Big Market hap hipermarketin më të madh në vend , ne Citypark

Dhjetori nis me surpriza. Big market çel në City Park Hipermarketin e parë më të madh në të gjithë Shqipërinë me mbi 50,000 produkte ndërkombëtare dhe vendase. Qindra vizitorë mbushën e shportat dhe karrocat e tyre duke përfituar nga uljet e mëdha dhe ofertat e Big Market si dhe u bënë pjesë të argëtimit të ofruar...

Trendet e rrobave të banjës për verën 2018
Post

Trendet e rrobave të banjës për verën 2018

  Trendet e rrobave të banjës për verën 2018 Këtë verë tendencat e rrobave të banjës ofrojnë larmi zgjedhjesh dhe komibimesh mes klasikes, modernes dhe stilit retro. Trendet e këtij sezoni sjellin risi në modele, ngjyra dhe dizajne. Zbuloni tendencat dhe zgjidhni rrobat e banjës që ju përshtaten. Zgjidhni belin e lartë Rrobat e banjës...

Kush është pishina më e madhe në botë
Post

Kush është pishina më e madhe në botë

Në resortin kilian të Alfonso del Mar mund të bëni një xhiro noti maratonë nëse keni fuqi mjaftueshëm, sepse aty gjendet pishina më e madhe në botë, 20 herë më e gjatë se pishinat me përmasa olimpike. Kjo “lagunë” artificiale gjendet në qytetin Algarrabo dhe është e mbushur me 250 milionë litra ujë deti. Gjithashtu...

yep