Dita e Familjes në Citypark

Dita e Familjes në Citypark

Këtë të dielë, 7 Tetor, ora 10:30 festohet në Citypark “Dita e Familjes”. 👨‍👩‍👧‍👦❤️

• Dhurata, maskota dhe lojra 🎁🤡🎈
• Animatorë dhe artistët e Cirkut të Tiranës 🤹‍♂🤹‍♀
• Tullumbace dhe facepaint 🎈🎨
• Hedhja Live e Shorteut “Familja Fiton ” 💵🎁

Ju ftojmë të gjithëve të jeni pjesë e kësaj dite të veçantë dhe sigurisht të përfitoni edhe nga Ofertat deri -70% Ulje 🤗🛍️

Citypark , Shopping dhe argëtim pafund 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published.