Orari:

Cdo dite, nga 10:00 deri 21:00

Kontakt:

+355 694089380

Website:

Argjendari Pirro

Absolutisht qe evolimi i PIRRO-s solli jo vetem nje numer me te madh punonjesish te punimeve artistike, por shnderrimin ne nje shkolle te vertete arti per kedo qe sot krijon, punon dhe perkushtohet per firmen tone. PIRRO lindi per shkak te nje endrre, nderkohe qe u rrit me shume pune, me shume passion dhe me nje projekt qe trashegohet ne breza si nje hapesire magjike per te prodhuar art dhe estetike.
Teknologjia dhe risite qe vijne prej saj ne punen tone, perbejne nje nga elementet me te rendesishem ne ate cka ne vleresojme ne vazhdimesi dhe qendrueshmeri te cilesise se pare. Kjo ndikoi ne nje rritje te konsiderueshme te kerkesave per produktet PIRRO si brenda ashtu edhe jashte vendit. Investimi yne qendron ne permiresimin e kualitetit dhe ne ofrimin e nje modeli te suksesshem dhe te qendrueshem se si PIRRO mund te rezistoje ne jetegjatesine e dizajnit dhe tendencave.

Rrjeti I dyqaneve PIRRO sot jane ne Citypark dhe prane Rruges se Kavajes. Pika jone primare e kontaktit eshte Laboratori, ku klientet e ndryshem me shume se sa te bejne nje blerje me vlere, I kushtojne rendesi punishtes dhe ambjenteve ku derdhet krijimtaria dhe pasioni; bisedave dhe konsultimit me stafin profesionist te cilet ofrojne idete me te mira dhe me te pershtatshme per bizhuteri dhe dhurata te personalizuara.