Orari:

Cdo dite, nga 09:00 deri 21:00

Kontakt:

0694096048

Website:

Supermarket CONAD

CONAD ALBANIA është rrjeti i vetëm i distribucionit të produkteve Italiane, prodhim për Italinë dhe Bashkimin Evropian. Conad Albania është në zgjerim të vazhdueshëm dhe sot numëron 35 supermarkete dhe një Ipermarket. Cilësia, siguria ushqimore, produktet e shumta dhe të veçanta po dhe çmimet konkuruese prej kohësh identifikojnë Conad Albania si zgjedhjen kryesore të klientëve. Gjithashtu ju ofrojmë zgjedhjen optimale me cmimet më të favorshme në treg për markete, supermarkete, bare, restorante, hotele etj.

Marka Conad me mbi 1000 produkte të ndara në kategori të ndryshme merceologjike, ka fituar ne vite besimin e konsumatorit duke shpalosur në mënyre perfekte raportin cilësi – çmim.Të gjitha produktet me markë Conad janë prodhuar me kujdes, seleksionuar dhe kontrolluar rreptësisht. Asnjë nga produktet ushqimore nuk përmbajnë përberës me prejardhje gjenetikisht te modifikuar (OMGJ) kjo konfirmon edhe nje herë kujdesin qe ka Conad per t’i garantuar konsumatorit një ushqim sa më të sigurt.