Orari:

Cdo dite, nga 10:00 deri 21:30

Kontakt:

+355676097285

Website:

Intersport

Balkan Sport shpk është distributor zyrtar i dy prej markave të njohura sportive në botë, adidas dhe Reebok për Shqipërinë; dhe gjithashtu përfaqësues zyrtar i multibrand sportiv INTERSPORT.
Kompania operon në tregun shqiptar që prej vitit 2004, duke filluar aktivitetin e distribucionit fillimisht vetëm për markën adidas dhe më pas në vitin 2009 edhe për markën Reebok. Ne vitin 2014 Balkan Sport fiton te drejtën për të përfaqësuar multibrandin botëror INTERSPORT.
Aktiviteti i kompanisë fillon me një dyqan të parë në qendër të Tiranës dhe sot pas 12 vitesh është pranë klientëve me 8 dyqane adidas, 2 dyqane Reebok dhe 8 dyqane INTERSPORT, në Tiranë, Durrës, Fier dhe Vlorë.