Orari:

Cdo dite, nga 09:00 deri 21:00

Kontakt:

0692021355

Website:

Kolonat

Produktet e standardizuara që i serviren konsumatorit janë një kombinim i përbërë nga hamburgera, panine, pica të plota, sallata, makarona, toast, clubsandwich, produkte të pulës si chicken wings dhe chicken nuggets, pite, sufllaqe, patate dhe pije.

Kompania është e përgjegjshme për garancinë e cilësisë së produkteve që ofron, të cilat janë brenda standardeve të Komunitetit Europian për ushqimin.

Parimet tona bazë në shërbimin ndaj klientit janë: Cilësia e lëndëve të para – Freskia e ushqimeve – Higjiena dhe pastërtia e lartë – Mikpritja dhe simpatia e personelit – Kënaqësia për të ngrënë në një vend argëtues.