Orari:

Cdo dite, nga 09:00 deri 21:00

Kontakt:

0662024515

Website:

Lauma Lingerie

Lauma eshte nje marke e rregjistruar, e cila ka lindur ne Letoni dhe ka nje eksperience 50 vjecare. E shperndare ne Europe vjen per te paren here edhe ne Shqiperi. Cilesi shume e mire me cmime fantastike.
Marka me e re per veshje te brendeshme vjen per ju tani ne Shqiperi. Do te gjeni koleksione te ndryshme, nga ato bazike, deri tek ato me shumellojshmeri ngjyrash me nje cmim te arsyeshem. Gjithashtu, do te keni mundesine te zgjidhni ate cfare ju pershtatet me mire si pasoje e shumellojshmerise se masave e modeleve. Ju mirepresim ne dyqanet tona:
LAUMA lingerie
Citypark Albania
T.E.G.
Galeria ETC
Imazhi që më së miri perfaqeson gruan që veshin të brendshme femrash Lauma, është një grua moderne e qytetit. Mjedisi urban paraqet një xhungël të aktiviteteve të ethshëm dhe mundësive të mëdha. Gruaja moderne kërkon të gjitha ato që jeta ka për ti ofruar: shkollimin, karrierën, dhe marrëdhëniet. Në ditët e sotme, seksi butë ka vënë në synimet e saj te tejkaloje ne pune meshkujt, në të njëjtën kohë te qendroje në përputhje me trendet globale femerore. Gruaja dëshiron feminilitet ne linja ultra të pakta dhe seksualitet për tu vënë re dhe te vleresohet nga njerezit rreth saj. Megjithatë, nxitimi, nga frika e humbjes së mundësive, ndjenja se një rol ka qenë ngritur mbi të dhe mungesa e vetë-sigurimit janë duke krijuar një ambient stresues.
Lauma është lingerie moderne, tërheqëse dhe të rehatshme. Ajo siguron cdo grua me një ndjenjë freskie, bukurie, vetë-sigurimi dhe liri. Freski dhe bukuri sepse Lauma është moderne dhe cilësore. Vetë-sigurimi, që e bën gjithmonë Lauma nje grua tërheqëse. Liria, pasi Lauma nuk zbatonë asnjë rol qe të kufizoje shoqërine. Gruaja i vendos kushtet vetes, Lauma vetëm jep siguri shtesë. Për më tepër, Lauma kontribuon për bukurine, dhe që do të thotë më shumë mundësi. Lingerie Lauma – kjo është një biletë për mundësi të reja të jetës.
Laumelle është menduar për vajzat që kanë gjithë jetën para tyre dhe janë të vetëdijshme për këtë. Pasiguria për të ardhmen e kombinon me një ndjenjë të lirisë të plotë. Vajzat janë të mendimit se çdo gjë është e mundur në botë, ata besojnë në romanticitet dhe ne ëndrrat e tyre. Energji pakufi shkon krah për krah me disa karakteristika fëmijërore.
Vajzat nuk duan të futen papritur në botën e të rriturve. Muzikët në krye të Listave boterore deklarojne qartë: ne duam që të ndihemi romantike, tërheqëse dhe të lira. Jeta duhet të jetë plot ngjyra dhe aventura. Kjo mund të duket naive, por gjithashtu nuk mund të mohohet.

Të brendshme femrash Laumelle është e modës dhe tërheqëse, interesante përsa i përket ngjyrave dhe stileve. Ne i respektojmë dëshirat dhe ëndrrat e vajzave dhe i marrim ato seriozisht. Laumelle dëshiron vajzat të ndihen terheqese, moderne, dhe, patjetër, vetë-siguri. Laumelle ofron mundësinë per të përmbushur këtë ëndërr.
Origjina e prodhuesit kryesorë të brendshme në Baltik mund të gjendet në Liepaja, qyteti më romantik në Letoni. Ne vitet e para të aktiviteteve të veta, Lauma ka marrë udhëheqjen në Letoni, dhe është vendosur një trend në Baltik. Kompania gjithashtu kishte një reputacion të fortë në ish-Bashkimin Sovjetik kështu, kur kompania bëri ndryshime drejtuese drejt një model biznesi më kapitalist, prodhimi është rritur në mënyrë të vazhdueshme, të brendshmet u bëne më të reja dhe moderne, dhe si rezultat – Lauma tani është e njohur për gratë në shumë vende.