Orari:

Cdo dite, nga 09:00 deri 21:00

Kontakt:

+355 689022031

Website:

Rikiro

Tek ne ju do të gjeni një gamë të pafundme lodrash për fëmijë, veshjesh, artikuj për bebe, artikuj dekorative, artikuj festive,kancelari,libra etj.

Jemi pranë jush dhe na jep kënaqësi që t’ju ofrojmë atë që nuk mund ta ofrojë askush tjetër si ne:

-Gamën e duhur që ju kërkoni
-Shërbimin dhe respektin tonë ndaj jush
-Artikujt me cilësorë
-Çmimet më të mira

Sepse ne kemi qenë dhe mbetemi i pari dhe më i madhi supermarket shqiptar në sektorin tonë.