Orari:

Cdo dite, nga 09:00 deri 21:00

Kontakt:

+355 68 65 49 313

Website:

US Polo

Themeluar ne 1890 eshte nje njesi administruese Amerikano Kanadeze e U.S. Polo sport. Misioni i tij eshte te kete kliente te besueshem dhe te sinqerte te sporteve Polo dhe te nderthurin licensuesit e U.S.P.A brenda skuadres.

Sporti Polo u shfaq per here te pare ne Britanine e Madhe ne 1869. James Gordon Bennet prezantoi kete sport ne New York ne 1876. Ne Shtetet e Bashkuara sot jane 300 klube sporti Polo dhe me shume se 3.000 sportiste.

Duke mbajtur linjat sportive te modes te pershtatshme, U.S. Polo Assn. eshte nje nder shembujt me te mire te firmave ku perfshihen koleksione si per femra ashtu dhe per meshkuj, te cilat qendrojne elegant me kohen. Keto linja ofrojne mundesi si per veshje te perditeshme dhe per kerkesa te ambjenteve zyrtare. Linja ka segmentin A dhe B te klienteve qe perfshine moshat 4-60 vjec. Ata qe i perkasin grupit C jane te interesuar gjate sezonit te uljeve.

Firma U.S. Polo Assn. ka hyre ne Shqiperi ne 1998, duke perfshire nje numer te madh koleksionesh te patentizuara per femra dhe meshkuj.

Ka tre dyqan U.S. Polo Assn. ne Shqiperi qe kane ekskluzivitetin dhe permbushin me se miri kerkesat e te gjithe klienteve nepermjet cilesise dhe shumellojshmerise te koleksioneve per femra dhe meshkuj.