Këtë verë deri në 70% ulje ne City park

Këtë verë deri në 70% ulje ne City park

“Hello Summer” në Citypark. Super oferta sezonale nga 20% deri në 70% ulje në markat Benetton, Pierre Cardin, US Polo, Verde Watches, Rogers, Daily Fashion Store etj. Surpriza nga Gald, bli 1 merr 1 falas. Shopping dhe argëtim pa fund!

Leave a Reply

Your email address will not be published.