EJA MERR DHURATËN TËNDE NË CITYPARK !

EJA MERR DHURATËN TËNDE NË CITYPARK !

EJA MERR
DHURATËN
TËNDE NË CITYPARK!

Gjatë muajve Shkurt dhe Mars, surpriza dhe oferta pa fund.
Eja ta zgjidhni vet dhuratën tuaj, për çdo blerje (mbi vlerën 5 000 lekë), në të gjitha dyqanet e Citypark.
Ndërrojeni kuponin me një sferë, brenda së cilës është e mirëpërcaktuar dhurata dhe dyqani përkatës. Mirëprisni pranverën dhe pasuroni garderobën tuaj me koleksionet dhe ngjyrat e shumëllojëshme nga stilistët më në modë. Oferta fantastike nga 20 % deri ne 50 % përgjatë gjithë stinës.

Eshtë koha ti dhuroni vlerë vetes tuaj.

CITYPARK.
Shopping dhe argëtim pa fund! ??

Leave a Reply

Your email address will not be published.