BLI DHE FITO BONUS në Citypark 

BLI DHE FITO BONUS në Citypark 

🎁 BLI DHE FITO BONUS në Citypark 🎁

Gjatë gjithë muajit Gusht përfito nga super oferta e sezonit 🛍😊
Për cdo blerje mbi vlerën 5000 lekë në të gjitha dyqanet përfito bonus me vlerë 2000 dhe 4000 lekë. 🎁
Freskoni garderobën tuaj me koleksionet e sezonit të ri veror dhe markat më të njohura italiane. 👚👕Suprizat nuk mbarojnë këtu. 😯
Mos humbisni super uljet deri në 70% 🤗
Shijoni verën e nxehetë me mundësi të shumta blerje dhe oferta fantastike.
Citypark , shopping dhe argëtim pafund! 🌞

Leave a Reply

Your email address will not be published.