Vapë! Të ka marrë malli për dimrin?

Vapë! Të ka marrë malli për dimrin?

Vapë! Të ka marrë malli për dimrin? Harro të nxehtin e verës dhe provo freskinë arktike të pistës së patinazhit në Citypark!

Leave a Reply

Your email address will not be published.